Onder het motto
“DE RIVIER DIE ONS SAMENBRENGT CE FLEUVE QUI NOUS UNIT” organiseert het Comité Oost-Vlaanderen van B Plus op zondag 19 juni 2011 een fietstocht vanuit Gent en Doornik en een ontmoeting te Oudenaarde, drie steden die verbonden zijn door de Schelde.
Wij nodigen U van harte uit op dit feest van de vriendschap en de solidariteit.
U en uw vrienden krijgen de gelegenheid deel te nemen aan een sportieve fietstocht langs de Schelde en/of een gezellige Barbecue met gelijkgezinden.
Wij hopen op een talrijke opkomst!

Het Comité Oost-Vlaanderen is bijzonder trots de aanwezigheid te kunnen aankondigen van Mevrouw Els Ampe, Fractievoorzitster van de Open VLD in het Brussels Parlement, Gemeenteraadslid in Brussel Stad en Laureate van de “Prijs voor Politieke Moed 2010”.
Mevrouw Ampe zal de BBQ opluisteren met een causerie over een actueel politiek onderwerp.

PRAKTISCHE MODALITEITEN

FIETSTOCHT
* Vertrekkende vanuit Gent-Zwijnaarde (28 km) en van Doornik (36 km), of van een invoegplaats in Gavere (14 km) en Pottes (19 km), rijden de fietsers langs de Schelde elkaar tegemoet.
* De start wordt gegeven om 10 uur onder de Scheldebrug in Zwijnaarde (Adolphe della Faillelaan) en in Doornik aan “La Patinoire” (Quai des Vicinaux).
* De aansluiting kan gebeuren omstreeks 11.30 uur in Gavere aan de Scheldebrug (Scheldestraat) en in Pottes nabij het Kerkplein.

BARBECUE
* Om 12.30 uur in de prachtige feestzaal van Brouwerij Liefmans Aalststraat 220 – 9700 Oudenaarde.
* Bijdrage in de kosten: 17,50 € per persoon (1 aperitief inbegrepen), te storten op bankrekening nummer 733-0565258-69 op naam van B Plus Oost-Vlaanderen.
* Voor de leden die in orde zijn met het lidgeld 2011, bedraagt de bijdrage 15 € per persoon.

OOK ZIJ DIE NIET DEELNEMEN AAN DE FIETSTOCHT ZIJN VAN HARTE WELKOM!

INSCHRIJVINGEN EN BIJKOMENDE INFORMATIE
* De inschrijving gebeurt door het storten van het verschuldigde bedrag EN door het zenden van de volgende gegevens aan het Secretariaat: Naam – Voornaam – Nummer van de lidkaart (indien toepasselijk) – Aantal deelnemers aan de fietstocht met vermelding van het vertrekpunt – Aantal deelnemers aan de Barbecue.
* Secretariaat: Willy Peerens – Secretaris B Plus Comité Oost-Vlaanderen Kemzekestraat 106 – 9111 Belsele
Tel: 03/7796569 – E-mail: willy.peerens@skynet.be

UITERSTE DATUM VAN INSCHRIJVING: 13 JUNI 2011