Onder het motto ‘De rivier die ons samenbrengt – Ce fleuve qui nous unit’ organiseert het Comité Oost-Vlaanderen van B Plus op zondag 6 juni 2010 een fietstocht vanuit Gent en Doornik en een ontmoeting te Oudenaarde, drie steden die verbonden zijn door de Schelde.
Wij nodigen U van harte uit op dit feest van de vriendschap en de solidariteit.
U en uw vrienden krijgen de gelegenheid deel te nemen aan een sportieve fietstocht langs de Schelde en een gezellige Barbecue met gelijkgezinden.

Wij hopen U talrijk te mogen verwelkomen!

PRAKTISCHE ORGANISATIE

Fietstocht
Vertrekkende vanuit Gent-Zwijnaarde (28 km) en van Doornik (36 km), of van een invoegplaats te Gavere (14 km) en Pottes (19 km), rijden de fietsers elkaar tegemoet langs het jaagpad naast de Schelde.
De start wordt gegeven om 10 uur onder de Scheldebrug te Zwijnaarde (Adolphe della Faillelaan) en te Doornik aan ‘La Patinoire’ (Quai des Vicinaux).
De aansluiting kan gebeuren omstreeks 11.30 uur te Gavere aan de Scheldebrug (Scheldestraat) en te Pottes nabij het Kerkplein.

Barbecue
In het Liedtspark in Oudenaarde vanaf 13 uur.
Bijdrage in de kosten: 15 € per persoon (1 aperitief inbegrepen), te storten op bankrekening nr. 733-0565258-69 op naam van B Plus Oost-Vlaanderen. Voor de leden die in orde zijn met het lidgeld 2010, bedraagt de bijdrage 13 € per persoon.

Ook zij die niet deelnemen aan de fietstocht zijn van harte welkom!

Inschrijving
Gebeurt door het storten van het verschuldigde bedrag EN door het zenden van de volgende gegevens aan onderstaand adres:
Naam – Voornaam.
Nummer van de lidkaart (indien toepasselijk).
Aantal deelnemers aan de Fietstocht met vermelding van het vertrekpunt.
Aantal deelnemers aan de Barbecue.

UITERSTE DATUM VAN INSCHRIJVING: 30 MEI 2010
Willy Peerens
Secretaris B Plus Comité Oost-Vlaanderen
Kemzekestraat 106
9111 Belsele
Tel: 03/7796569
E-mail: willy.peerens@skynet.be