Wie : Salvatore Adamo, Arno, Stef Kamil Carlens, Daan, Rocco Granata, Jef Neve, Patrick Ouchène, Axelle Red, Saule, Toots Thielemans, etc.

Waar : onder het Atomium 1020 Laken
Wanneer : zo 17/05/09
Organisator : Belga-vox v.z.w.

Het Belgavox Concert is het eerste evenement van de recent opgerichte vzw Belga-Vox, die er is gekomen op initiatief van wijlen Marc Moulin, Axelle Red en Filip Vanes, Baloji Stephan Galon, Jan Hautekiet en Patrick Riguelle.

De vzw wil bijdragen tot het versterken van de solidariteit, de dialoog, het respect, het samenhorigheidsgevoel en de multiculturele diversiteit in België. Het is een open platform van mensen die op een enthousiaste, creatieve, toekomstgerichte manier willen tonen wat België te bieden heeft.

Belgavox Concert

In de meest letterlijke zin van het woord geeft het Belgavox Concert een stem aan solidariteit in België.

Artiesten als Salvatore Adamo, Arno, Koen Buyse (Zornik), Stef Kamil Carlens (Zita Swoon), Daan, Rocco Granata, Joshua, Steven en Stijn Kolacny, Paul Michiels, Jef Neve, Patrick Ouchène, Bart Peeters, Axelle Red, Kate Ryan, Saule, Ete 67, Suarez, Toots Thielemans, Triggerfinger en Will Tura hebben hun deelname aan het concert reeds bevestigd en zullen begeleid worden door De Laatste Showband.

In de komende weken zullen meer namen worden bekend gemaakt van artiesten en andere Bekende Belgen die aan Belgavox Concert zullen deelnemen.

Belgavox Concert kreeg van in de beginfase de maximale medewerking van de Stad Brussel en het Bureau voor de Grote Evenementen (BGE).

Dit evenement komt tot stand dankzij de steun van onder meer de hoofdsponsors Delhaize Group en Belgacom.

De namen van de andere sponsors zullen te zijner tijd worden bekend gemaakt.